Τι καινούριο έχει το νέο Cyclades Deals;

Στο ανανεωμένο Cyclades Deals, οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να πουλάνε τα προϊόντα τους ηλεκτρονικά. Με λίγα λόγια, κάθε συμβεβλημένη επιχείρηση έχει το δικό της e-shop και όλα τα e-shops μαζί, ενώνονται σε ένα κεντρικό πολυκατάστημα, το Cyclades Deals Shop! Μπορείτε να πλοηγηθείτε στο κεντρικό πολυκατάστημα εδώ ή να δείτε κάθε e-shop ξεχωριστά εδώ.

 

Γιατί να επιλέξω το e-shop στο Cyclades Deals και όχι την κατασκευή ενός ιδιόκτητου e-shop;

Φανταστείτε ότι με πολύ κόπο και χρήμα ανοίξατε την επιχείρησή σας, η οποία εδρεύει σε κάποιο στενό της πόλης σας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, είναι η προώθηση και η διαφήμιση των προϊόντων σας, έτσι ώστε να καταφέρετε να προσελκύσετε τους πρώτους πελάτες.

Φανταστείτε από την άλλη, ότι ανοίξατε την επιχείρησή σας στον πιο πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο της πόλης σας, από τον οποίο περνούν καθημερινά εκατοντάδες πελάτες, με μοναδικό σκοπό να κάνουν τις αγορές τους.

Η πρώτη περίπτωση θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει το ιδιόκτητο e-shop. Η δεύτερη περίπτωση αντιπροσωπεύει το e-shop στο Cyclades Deals, στο οποίο καθημερινά μπαίνουν εκατοντάδες χρήστες έτοιμοι να κάνουν τις ηλεκτρονικές αγορές τους και να βρουν συμφέρουσες προσφορές!

 

Εκτός από τα e-shops, βλέπω στο μενού και το “Deals”. Τι είναι αυτό;

Τα “Deals” είναι οι αγαπημένες σας, κλασικές προσφορές! Δεν μπορείτε να τις αγοράσετε online, αλλά υπάρχουν εκεί για να ενημερώνεστε καθημερινά για τις πιο συμφέρουσες προσφορές των Κυκλάδων, έτσι ώστε να προγραμματίσετε τις “offline” αγορές σας. Δε θα μπορούσαν να λείπουν από το νέο μας website, γιατί είναι η υπηρεσία που αγκαλιάσατε περισσότερο τα τελευταία δύο χρόνια και έδωσε τη δύναμη στο Cyclades Deals να εξελιχθεί σε αυτό που είναι σήμερα.

 

OK, τα κατάλαβα όλα! Πως μπορώ να αγοράσω ένα προϊόν;

Η ηλεκτρονική αγορά ενός προϊόντος, είναι πολύ απλή διαδικασία! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το προϊόν και να το βάλετε στο καλάθι αγορών. Στη συνέχεια θα συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και το προϊόν θα αποσταλεί σε σας! Προς το παρόν, ο μοναδικός τρόπος πληρωμής είναι η αντικαταβολή.

 

Μπορώ να αγοράσω προϊόντα από πολλά e-shops κάνοντας μόνο μια παραγγελία;

Φυσικά! Μπορείτε να αγοράσετε όσα προϊόντα θέλετε, από όσα e-shops θέλετε, βάζοντας τα στο ίδιο καλάθι αγορών. Στη συνέχεια κάθε e-shop θα επεξεργαστεί το κομμάτι της παραγγελίας που το αφορά και θα σας στείλει το προϊόν ή τα προϊόντα του!